Liity jäseneksi

Haluatko tehdä maailmastamme oikeudenmukaisemman, yhdenvertaisemman, rohkeamman ja hauskemman paikan elää? Muutoksen tekeminen onnistuu sitä paremmin, mitä enemmän meitä on.

Olet tervetullut varsinaiseksi jäseneksemme, jos sinulla on pysyvä fyysinen vamma, joka aiheuttaa toiminnanvajauksen. On se näkyvä tai ei, olet tervetullut! Olet tervetullut kannatusjäseneksemme, jos vastasit yhteenkään edellä mainittuun kysymykseen, kyllä! Täytä jäsenhakemuskaavake Invalidiliiton sivuilla, TÄÄLTÄ, ja merkitse yhdistykseksesi Hyvinkään Invalidit ja tule mukaan monipuoliseen toimintaamme, vaikka jo tällä viikolla!  

 
Jäsenmaksu vuonna 2018: varsinaiset jäsenet 20.00 € ja kannatusjäsenet 25.00 €, jolla saat kaikki sekä yhdistyksemme, että Invalidiliiton edut käyttöösi. Invalidiliiton jäseneduista lisää http://www.invalidiliitto.fi/portal/fi/toiminta/tietoa_jasenyydesta/jasenedut/.
 
Yhdistyksen jäsenistö vuoden 2017 alussa: jäseniä yhteensä 334, joista varsinaisia jäseniä 262, kannatusjäseniä 42 ja ainaisjäseniä 30. Jäsensihteerimme on Kirsi Vierimaa, häneen voit olla yhteydessä kaikissa jäsenyyteen liittyvissä asioissa.